Obec Nová Sídla

Přejít na obsah

GDPR - ochrana osobních údajů

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů - obec Nová Sídla

Ing. Klára Hudečková

Odbor kanceláře vedení městského úřadu Litomyšl, kancelář č. 4

Bří Šťastných 1000

570 20 Litomyšl

 

Úřední hodiny:

pondělí, středa 13:00 - 16:00

nebo po telefonické dohodě dle potřeby

 

telefon: 720 073 518, 461 653 309

e-mail: poverenec@litomysl.cz

 

Obec Nová Sídla zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

Osoba, jejíž osobní údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost OÚ. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu má právo kdykoli souhlas odvolat. Osobní údaje nejsou předávány jiným osobám, pokud povinnost jejich předání úřadům, institucím či jiným orgánům není městu uložena zvláštním právním předpisem anebo k tomu neudělil subjekt údajů souhlas. Správce nepředpokládá, že budou osobní údaje předány do třetích zemí (mimo EU).

 

Vzorový "souhlas se zpracováním osobních údajů" KE STAŽENÍ ZDE

Aktuality z obce

13. února 2020

Srdečně všechny zveme na dětský karneval, který se uskuteční v neděli 1. března 2020...

13. února 2020

V rámci hlasování bylo odevzdáno 82 hlasovacích lístků I. varianta  ...

3. února 2020

MAS Litomyšlsko informuje o plánovaných akcích v regionu na únor 2020. PDF ke...

2. února 2020

Každé úterý od 16 do 17 hodin se koná  na sále v hasičské zbrojnici  v...

1. února 2020

Obecní knihovna pořádala v sobotu 1.2.2020 zájezd do Východočeského divadla Pardubice na...
Zpravodaj obce
Anketa
Jaký způsob předávání aktualních informací občanům Vám nejvíce vyhovuje?
(lze vybrat více odpovědí)
nástěnky
nástěnky
hlasů: 3
webové stránky - aktuality
webové stránky - aktuality
hlasů: 9
místní rozhlas
místní rozhlas
hlasů: 9
sociální sítě - facebook, ...
sociální sítě - facebook, ...
hlasů: 8
sms zprávy
sms zprávy
hlasů: 3
email
email
hlasů: 7
jiný
jiný
hlasů: 1
Počet hlasujících: 19
Jsem robot:
Napište číslici devět:
Doporučujeme
GObec mapový server
Redakční systém MaRS 2.2 © regrafika ▪ design 2015 © Studio DAMI ▪ Prohlášení o přístupnosti