Obec Nová Sídla

Přejít na obsah

GDPR - ochrana osobních údajů

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů - obec Nová Sídla

Ing. Klára Hudečková

 

Úřední hodiny:

osobní konzultace možná po telefonické domluvě

 

telefon: 720 073 518

e-mail: poverenec@litomysl.cz

 

Obec Nová Sídla zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

Osoba, jejíž osobní údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost OÚ. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu má právo kdykoli souhlas odvolat. Osobní údaje nejsou předávány jiným osobám, pokud povinnost jejich předání úřadům, institucím či jiným orgánům není městu uložena zvláštním právním předpisem anebo k tomu neudělil subjekt údajů souhlas. Správce nepředpokládá, že budou osobní údaje předány do třetích zemí (mimo EU).

 

Vzorový "souhlas se zpracováním osobních údajů" KE STAŽENÍ ZDE

Aktuality z obce

11. ledna 2021

Domov pro seniory Sloupnice nabízí odlehčovací službu, která je určena seniorům a...

9. ledna 2021

Majitelé nemovitostí mají povinnost uchovávat doklady o tom, kdo akumuluje odpadní vody v...

7. ledna 2021

...

5. ledna 2021

Obec Nová Sídla tímto vyzývá vlastníky pozemků sousedících s chodníkem a...

30. prosince 2020

Vzhledem k omezení provozu finančních úřadů v souvislosti s aktuální epidemickou...
Zpravodaj obce
Anketa
Jaký způsob předávání aktualních informací občanům Vám nejvíce vyhovuje?
(lze vybrat více odpovědí)
nástěnky
nástěnky
hlasů: 3
webové stránky - aktuality
webové stránky - aktuality
hlasů: 12
místní rozhlas
místní rozhlas
hlasů: 11
sociální sítě - facebook, ...
sociální sítě - facebook, ...
hlasů: 10
sms zprávy
sms zprávy
hlasů: 5
email
email
hlasů: 7
jiný
jiný
hlasů: 1
Počet hlasujících: 24
Jsem robot:
Napište číslici devět:
Doporučujeme
GObec mapový server
Redakční systém MaRS 2.2 © regrafika ▪ design 2015 © Studio DAMI ▪ Prohlášení o přístupnosti